enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpiyipartiDevaGelecek partiRecep Tayyip ErdoğanUrfaUrfahaberUrfagundemsanliurfagundemurfanatikajansurfaurfastarurfacomUrfa haberUrfa haber merkeziurfadasingazeteipekyolAhmet DavutoğluAli BabacanMeral AkşenerHaberHaberlerKemal KılıçdaroğluAbdullah ErinŞanlıurfasanliurfahaberZeynel Abidin BeyazgülMehmet KuşMehmet CanpolatFahrettin KocaZiya SelçukFatma Zümrüt SelçukSüleyman Soylu
DOLAR
32,5700
EURO
34,7581
ALTIN
2.495,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Akçakale FK, yeni sezon için çok iddialı!

Akçakale FK, yeni sezon için çok iddialı!
23.08.2021
0
A+
A-

Akçakale Futbol Kulübü, bir yıllık alt yapı çalışmalarının ardından 2021-2022 sezonunda A takımı olarak U14 ve U18 kategorilerinde bu yıl 3 takım ile mücadele edecek.

Akçakale’de yeni kurulan Akçakale Futbol Kulübü, bu yıl U14 ve U18 yaş grubunda mücadele vererek ilk defa sahalarda ter dökecek. Seksen futbolcuyla sezona merhaba diyecek olan kulüp, bu yıl oldukça iddialı bir sezona imza atmaya hazırlanıyor. 

Akçakale Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ali Öztürk, yaptığı açıklamada, pandemi dolayısıyla bir yıl ara verilen futbol müsabakalarına, bu yıl iddialı bir şekilde sahalarda başarı yakalayacaklarını dile getirdi. Öztürk ayrıca, bu yılki sezonda futbol müsabakalarına katılacak olan bütün takımlara başarı dileklerini ileterek bu sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Akçakale Futbol Kulübü Başkanı İbrahim Kaydı ise, 2021-2022 amatör futbol sezonunun bütün kulüplere başarı getirmesini temennisinde bulunarak, şu açıklamalarda bulundu:

“Futbol kulüplerimiz geçtiğimiz yıl pandemi dolaysıyla çok büyük zorluklar yaşamıştı. Yaklaşık bir yıldır, futboldan uzak kalan bütün kulüplerimiz bu yıl futbol sezonunun açılmasıyla birlikte yeniden hareketlenmeye başladı. Bizim en önemli hedefimiz, gençlerimizi futbolla eğiterek dinamik ve sporcu bireyler yetiştirmektir. Buradan şunu belirtelim, yeni sezonumuzun  Şanlıurfa’mıza, ilçemize ve bu sezonunda top koşturacak bütün kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.