DOLAR

28.05.2021
A+
A-

TOBB 76-77. Genel Kurul Toplantısı, 365 Oda ve Borsadan Genel Kurul Delegelerinin katılımıyla elektronik ortamda gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan Genel Kurula, Şanlıurfa Ticaret Borsası 14 delegesiyle katılım sağladı. Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelerek çevrimiçi bağlantıyla toplantıya katılan delegeler, maske ve sosyal mesafe kuralına riayet ederek Genel Kurulda dikkate sunulan maddeleri hem dijital hem de işari olarak oyladı.

Oylamanın ardından değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, “TOBB, Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında camiamızı ve ülke ekonomimizi ilgilendiren her konuda, ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak gerekli teşebbüslerde bulunarak sorunların devamlı takipçisi olmuştur. Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler ve camiamızdaki hassasiyetlerden ötürü bu yıl Genel Kurulumuzu elektronik ortamda gerçekleştirdik. Alınan kararların ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.