Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat yangın sonrası hal pazarı esnafını ziyaret ederek esnafa destek oldu ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Şanlıurfa Sebze ve Meyve Hali’nde, kaynak makinasının kıvılcımlarının karton kutu ve kasalara sıçraması sonucu çıkan yangında 3 iş yeri ile patlıcan yüklü 2 kamyon yandı.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat mağdur olan esnafı yalnız bırakmadı. Yangında hasar gören iş yerlerini ziyaret eden Başkan Canpolat iş yeri sahipleri ve esnaflarla görüştü. Soğutma çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Canpolat, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Mehmet Canpolat, bu tür afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı sulama araçları da, yangında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine destek verdi.