enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpiyipartiDevaGelecek partiRecep Tayyip ErdoğanUrfaUrfahaberUrfagundemsanliurfagundemurfanatikajansurfaurfastarurfacomUrfa haberUrfa haber merkeziurfadasingazeteipekyolAhmet DavutoğluAli BabacanMeral AkşenerHaberHaberlerKemal KılıçdaroğluAbdullah ErinŞanlıurfasanliurfahaberZeynel Abidin BeyazgülMehmet KuşMehmet CanpolatFahrettin KocaZiya SelçukFatma Zümrüt SelçukSüleyman Soylu
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi tarihi açıklandı!

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi tarihi belli oldu. Sarı-lacivertli kulüpte 29-30 Mayıs, yeterli çoğunluk sağlanamazsa 5-6 Haziran tarihlerinde Olağan Seçimli Genel Kurul yapılacak.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi tarihi açıklandı!
24.04.2021
0
A+
A-

Fenerbahçe Kulübü, başkanlık seçiminin 29-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün çevrim içi gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında konuşan genel sekreter Burak Kızılhan, yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda seçimin 5-6 Haziran’da gerçekleştirileceğini ifade etti.

Fenerbahçe Kulübünün başkanlık seçiminde toplam 28 bin 528 kişinin oy kullanabileceği de açıklandı.

FENERBAHÇE’DEN RESMİ DUYURU

Sayın Üyelerimiz,

Kulübümüzün; Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde saat 10.30’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kızıltoprak-Kadıköy/İstanbul adresinde yapılacaktır.

İlk toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul, 5-6 Haziran 2021 tarihlerinde aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

Saygılarımızla,

YÜKSEK DİVAN KURULU TOPANTISINDA EROL BULUT’A TEŞEKKÜR

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, eski teknik direktörleri Erol Bulut’a verdiği emekten ötürü teşekkür etti.

Burak Kızılhan, sarı-lacivertli kulübün çevrim içi gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yönetim kurulu faaliyet raporu için kürsüye gelen Kızılhan, “Pandemi süreci boyunca hep bir sonraki toplantıda bir araya gelebilme umudumuzu koruduk ama şartlar buna izin vermedi. Sevdiklerimizin sağlığı en büyük önceliğimiz oldu. Kulüp olarak her şeyin başı sağlık ilkemizden şaşmadık.” ifadelerini kullandı.

Göreve geldikleri günden itibaren finansal olarak sürdürülebilir bir yapıya kavuşmaları için büyük emek verdiklerini belirten Kızılhan, şöyle devam etti:

“Her daim Fenerbahçe’nin menfaatlerini gözettik ve bu durumdan taviz vermedik. Bankalar Birliği anlaşmasını 19 Mart’ta imzalayarak önemli adım attık. Anlaşmaya göre 2 7 yıl şeklinde durumumuz yapılandırıldı. Yapılandırma anlaşmasında büyük emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili bakanlıklara ve Bankalar Birliğine teşekkürlerimizi sunarız. 1959 öncesi şampiyonlukların sayılmasıyla ilgili 6 Mart’ta Türkiye Futbol Federasyonuna başvuru yaptık ve ek dokümanları da daha sonra paylaştık. 9 adet şampiyonluğumuz var. Burada yok sayılan sadece şampiyonluklarımız değil, Türkiye’nin futbol tarihidir.”

Kulübün futbol ve diğer branşlardaki durumunu değerlendiren Kızılhan, şunları kaydetti:

“Futbol takımımız zirve mücadelesini sürdürüyor. Erol Bulut’a verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Kasımpaşa maçı öncesi Beşiktaş ile aramızda 3 puan fark bulunuyor. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını müzemize getirmek en büyük hedefimiz. Basketbolda kadınlarımız Avrupa üçüncüsü oldu. Tüm teknik heyet ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. Erkek basketbol takımımız THY Avrupa Ligi’nde normal sezonu 7. sırada bitirdi. Moskova’daki maçları kaybetmemize rağmen CSKA Moskova’ya karşı İstanbul’da 2 maç alarak tekrar Moskova’ya gitmek istiyoruz. Voleybolda kadın takımımızı finalde serinin 3. maçına çıkamadı. Zorlu salgın şartlarında fedakarlık gösteren tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyoruz. Erkek voleybol takımımız ise ligi 2. sırada tamamladı. Yelken şubemizin sponsoru Doğuş Grubu’yla birlikteliğimizi 2021 sonuna kadar uzattık. Doğuş Grubu ve Ferit Şahenk’e teşekkür ediyoruz. Kürekte erkek ve kadınlarda şampiyon olduk takımlarımızı tebrik ediyorum. 6 farklı branştan 13 sporcumuz Tokyo Olimpiyatları’nda mücadele etmeye hak kazandı. Haziran ayına kadar kota mücadelelerimiz devam ediyor.”

Son dakika: Fenerbahçede başkanlık seçimi tarihi açıklandı

10.000 TL’ye varan “Hoş geldin bonusu” sadece Misli.com’da! Hemen üye ol…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.