enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpiyipartiDevaGelecek partiRecep Tayyip ErdoğanUrfaUrfahaberUrfagundemsanliurfagundemurfanatikajansurfaurfastarurfacomUrfa haberUrfa haber merkeziurfadasingazeteipekyolAhmet DavutoğluAli BabacanMeral AkşenerHaberHaberlerKemal KılıçdaroğluAbdullah ErinŞanlıurfasanliurfahaberZeynel Abidin BeyazgülMehmet KuşMehmet CanpolatFahrettin KocaZiya SelçukFatma Zümrüt SelçukSüleyman Soylu
DOLAR
32,5882
EURO
34,7936
ALTIN
2.508,04
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Alex de Souza resmen imzayı attı!

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex de Souza resmen antrenör oldu. 43 yaşındaki Brezilyalı futbol adamı, Sao Paulo U20 Takımı’nın yardımcı antrenörü olarak yeni kariyerine başladı.

Alex de Souza resmen imzayı attı!
06.04.2021
0
A+
A-

Spor Arena Dış Haber –Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex de Souza, antrenörlüğe ilk adımını resmen attı ve Brezilya’nın köklü ekiplerinden Sao Paulo’nun U20 Takımı’nın yardımcı antrenörü oldu. 43 yaşındaki futbol adamı, Sao Paulo U20 Takımı’nın başına geçen Brezilya’nın efsane futsal teknik direktörü PC Oliveira’nın yardımcılığını yapacak.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Julio Casares, “Brezilya futbolunun son yıllardaki en önemli temsilcilerinden Alex’le sözleşme imzalamaktan gurur duyuyoruz. Onun gelişi, Sao Paulo Akademisi’nin ve futbol yapısının profesyonelleşmesi için çok önemli bir hamle” dedi.

Alex de Souza resmen antrenör oldu 2 yıllık imza...

“KİM BİLİR, BİR GÜN A TAKIMIN BAŞINA GEÇER”

Sao Paulo Futbol Koordinatörü Muricy Ramalho da Alex’i göreve getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Alex’in gelişinden çok memnunuz. Sao Paulo’nun DNA’sına uygun antrenör yetiştirme projemiz var ve Alex fikri, bu proje temelinde ortaya çıktı. Akademi projesinde bu hamlenin çok önemli olacağına eminiz ve kim bilir, Alex belki bir gün A takımın başına geçer. Ondan çok şey bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

60 GÜN TESİSTE KALACAK

Sao Paulo, Haziran ayının sonunda başlayacak Brezilya Şampiyonası’nın hazırlıklarını bu hafta başlayacak. Alex de Souza, yeni rolüne ve kulübe tamamen adapte olabilmek için 60 gün boyunca Sao Paulo Akademisi’nde kalacak.

Fenerbahçe’de 2004-2012 yılları arasında forma giyen Alex, 2015’te futbolculuk kariyerini noktalamıştı.

Alex de Souza resmen antrenör oldu 2 yıllık imza...

10.000 TL’ye varan “Hoş geldin bonusu” sadece Misli.com’da! Hemen üye ol…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.