enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpiyipartiDevaGelecek partiRecep Tayyip ErdoğanUrfaUrfahaberUrfagundemsanliurfagundemurfanatikajansurfaurfastarurfacomUrfa haberUrfa haber merkeziurfadasingazeteipekyolAhmet DavutoğluAli BabacanMeral AkşenerHaberHaberlerKemal KılıçdaroğluAbdullah ErinŞanlıurfasanliurfahaberZeynel Abidin BeyazgülMehmet KuşMehmet CanpolatFahrettin KocaZiya SelçukFatma Zümrüt SelçukSüleyman Soylu
DOLAR
28,9391
EURO
31,3326
ALTIN
1.883,10
BIST
8.096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
12°C
Şanlıurfa
12°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
14°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
14°C
Cuma Hafif Yağmurlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Şanlıurfa’da öğretmenlere verilen eğitim tamamlandı

Şanlıurfa’da öğretmenlere verilen eğitim tamamlandı
03.04.2021
0
A+
A-

Şanlıurfa’da öğretmenlere “Sınıf İçi Ölçme Değerlendirme” ile “Tamamlayıcı Değerlendirme” başlıklı eğitimler verildi.

“Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında Şanlurfa’nın 12 ilçesinde bulunan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı 26 okulda öğretmenlerine yönelik “Sınıf İçi Ölçme Değerlendirme” ile “Tamamlayıcı Değerlendirme” başlıklı eğitimler tamamlandı. 

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, eğitimlerin tamamlanması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadere yer verdi:

“Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında her bir birimimiz tarafından ayrı bir çalışma planlanıyor ve gerçekleştiriliyor. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Sınav Hizmetleri Şubesince, “Sınıf İçi Ölçme Değerlendirme” ile “Tamamlayıcı Değerlendirme” başlıklı eğitimler çevrimiçi platformlarda tamamlandı. 26 okulumuzun müdürleri, müdür baş yardımcıları, müdür yardımcıları ve öğretmenlerine yönelik tasarlanan ve uygulanan eğitimlere toplamda 1381 katılım gerçekleşti. Eğitim çalışanlarımızın teveccühü çok yüksek. Tüm aşamaları büyük bir memnuniyetle takip ettim. Dönütler çok güzel. Kalıcı bir öğrenmeye dönüşeceğini ümit ettiğim bu faaliyetlerle beraber 26 okulumuzun, 1000 Okul İyileştirme Projesi kapsamında arzulanan cazibe merkezi okul ve kurumlara dönüşmesini de eşzamanlı göreceğiz. Tüm paydaşlarımızın nitelikli motivasyonu, birlikte gelişme ve iyileşmeyi temin çabası, beni çok mutlu ediyor. Hedefler bu azimle çok kolay erişilecek mevzilerde. Hepsinin her çabasını ayrı ayrı alkışlıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.