enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpiyipartiDevaGelecek partiRecep Tayyip ErdoğanUrfaUrfahaberUrfagundemsanliurfagundemurfanatikajansurfaurfastarurfacomUrfa haberUrfa haber merkeziurfadasingazeteipekyolAhmet DavutoğluAli BabacanMeral AkşenerHaberHaberlerKemal KılıçdaroğluAbdullah ErinŞanlıurfasanliurfahaberZeynel Abidin BeyazgülMehmet KuşMehmet CanpolatFahrettin KocaZiya SelçukFatma Zümrüt SelçukSüleyman Soylu
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Kılıçdaroğlu’ndan Demirtaş’ın 3. ittifak çıkışıyla ilgili açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakını 3. bir ittifakla üstü kapalı tehdit eden HDP’li Selahattin Demirtaş ile ilgili “Üçüncü bir ittifak olur mu olmaz mı zaman gösterir.” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Demirtaş’ın 3. ittifak çıkışıyla ilgili açıklama
03.04.2021
0
A+
A-

HDP’li Selahattin Demirtaş’ın üstü kapalı tehdidi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na soruldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ARTANKARA 7. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nı ziyareti sırasında Demirtaş’ın bu sözleri soruldu. 

“Zaman gösterir”

Bir gazetecinin “Bir değerlendirmeniz olacak mı?” sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu “Hayır, herhangi bir değerlendirmem yok. Bir ittifak olur mu olmaz mı bilmiyorum ama şu anda görünen iki tane ittifak var zaten . Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı. Üçüncü bir ittifak olur mu olmaz mı zaman gösterir.” diye yanıt verdi.

Demirtaş ne demişti?

Selahattin Demirtaş, isim vermeden CHP’ye mesaj göndererek ve muhalefetteki “milliyetçi odakları” şikayet etmişti.  Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK/HDP’nin yayın organlarından Yeni Yaşam gazetesine açıklamalarda bulunmuştu. 

Demirtaş, “Bana göre, eğer muhalefetteki milliyetçi odaklar demokrasi ittifakına ısrarla engel olmaya devam edeceklerse bu durumda HDP’nin öncülüğünde üçüncü bir ittifak, ‘demokrasi ittifakı’ olarak ilan edilebilir” demişti. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.