enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpiyipartiDevaGelecek partiRecep Tayyip ErdoğanUrfaUrfahaberUrfagundemsanliurfagundemurfanatikajansurfaurfastarurfacomUrfa haberUrfa haber merkeziurfadasingazeteipekyolAhmet DavutoğluAli BabacanMeral AkşenerHaberHaberlerKemal KılıçdaroğluAbdullah ErinŞanlıurfasanliurfahaberZeynel Abidin BeyazgülMehmet KuşMehmet CanpolatFahrettin KocaZiya SelçukFatma Zümrüt SelçukSüleyman Soylu
DOLAR
32,4258
EURO
34,4357
ALTIN
2.490,44
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Açık
29°C

EYYÜBİYE BELEDİYESİ, İLÇEYE YENİ SPOR KOMPLEKSLERİ KAZANDIRIYOR

EYYÜBİYE BELEDİYESİ, İLÇEYE YENİ SPOR KOMPLEKSLERİ KAZANDIRIYOR
29.01.2021
0
A+
A-

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe genelinde yapımına başlanılan halı saha ve spor komplekslerinin yapım çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Batıkent mahallesinde de yapımı tamamlanma aşamasına gelen halı saha, açılışa gün sayıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe genelinde yapımına başlanılan halı saha ve spor komplekslerinin yapım çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Batıkent mahallesinde de yapımı tamamlanma aşamasına gelen halı saha açılışa gün sayıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etapta 5 mahallede aynı anda yapımına başlanılan halı saha ve spor komplekslerinin yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanılan halı sahalarda yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Gençlerin ve vatandaşların steril ve güvenli ortamlarda sportif faaliyetlerini yürütebilecekleri alanlar için ilk etapta 5 mahalle belirlenmişti. 5 mahalleden biri olan TOKİ Batıkent mahallesindeki halı saha yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Kuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen halı sahanın kısa süre içinde bölge halkının hizmetine sunulacağı belirtildi.

Devam eden çalışmaları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Şuanda TOKİ ( Batıkent) Mahallemizdeyiz. yine seçim zamanı vatandaş ve esnafımızı gezdiğimiz zaman çocuklarının vakit geçirecekleri alanlarının olmayışını ifade etmişlerdi. Biz de kendilerine sorunları bir bir çözeceğimizin sözünü vermiştik. Şuanda halı saha yapımına başladık. İnşallah bir hafta içerisinde çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı spor yapma imkanı bulacaklar.  Batıkent Mahallemize sadece halı saha mı? Tabiki hayır. Aile otağını bitirdik. Pandemiden dolayı açılışını gerçekleştiremedik. İnşallah yasaklar kalkar kalmaz mahallemizdeki Aile otağının açılışını yapacağız ve mahallemiz sakinlerinin nezih bir ortamda vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturmuş olacağız. Batıkent mahallemize yine bir sözümüz vardı. Millet Bahçesi yapacağımıza dair. Onun da projesini hazırladık. İnşallah kısa bir zaman zarfı içerisinde ihalesini gerçekleştireceğiz ve Batıkent Mahallemize Millet bahçesini kazandıracağız. Mahallemiz sakinlerinin aydınlatma ile ilgili sıkıntıları var, onu bize ilettiler. TEDAŞ Müdürüne ilettik, sağ olsun notlarını aldılar ve aydınlatma ile ilgili sorunu çözecekler. Eyyübiye’miz için Eyyübiye halkımız için Analarımız, Babalarımız, Bacılarımız, Kardeşlerimiz için ne yapsak azdır. İnşallah canı gönülden 2 yıl geçirmek üzereyiz. Kalan süremizde hem halkımıza yakışan hem bize yakışan projeler ile hizmet edeceğiz.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.